Route

Openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station:

Bus 18 richting Rijswijk-de Schilp of Bus 22 richting Duindorp of Bus 24 richting Kijkduin. Uitstappen bij de eerste halte Nieuwe Haven. Kruispunt oversteken. Dit is de Amsterdamse Veerkade. Doorlopen tot kruispunt Wagenstraat. Ga linksaf de Wagenstraat in en onze kliniek bevindt zich aan de linkerkant op 130A.

 

Met de auto:

Vanuit Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, op het Prins Clausplein, richting Den Haag/Voorburg (A12), komt u op de Utrechtse Baan. Neem Afrit 2 Centrum en dan links richting centrum. U rijdt dan over het Prins Bernardviaduct. Bij het 5e stoplicht (na de parkeergarage) is de Wagenstraat (op de hoek een lampenzaak). Sla hierna links en ongeveer halverwege aan de linkerkant is 130A. U kunt aan de rechterzijde (betaald) parkeren.

Eventueel kunt u bij het 4e stoplicht in de parkeergarage parkeren.

 

Vanuit Leiden-West, Bollenstreek over de A44, komt u Den Haag binnen over de Benoordenhoutseweg. Bij de kruising Laan van Nieuw Oost-Indië, slaat u links richting Voorburg. Sla bij het 3e stoplicht rechtsaf de Juliana van Stolberglaan in. Het verlengde hiervan is het Prins Bernardviaduct. Zie voor verdere instructies hierboven.