Kosten en Vergoeding

DE KOSTEN

Eerste consult met behandeling €65
Vervolgconsult met behandeling €60

Afhankelijk van uw situatie en aandoening kunnen ook aanvullende therapieën worden toegepast zoals moxa, cupping , ooracupunctuur enzovoort. Deze therapieën zijn bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Dat betekent dat u niet extra hoeft te betalen voor de aanvullende therapieën.

Bij het niet op tijd afzeggen van de afspraak (korter dan 24 uur voor de afspraak) zijn wij genoodzaakt een bedrag van €30 in rekening te brengen.

 

VERGOEDING

Aangezien wij lid zijn van de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) worden de kosten van onze behandelingen door alle verzekeringen vergoed uit de aanvullende pakketten.

Indien u voor acupunctuur verzekerd bent, worden de kosten van de behandelingen door vrijwel alle ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Hoeveel dat is, hangt van uw polis af. Een verwijzing door de huisarts is meestal niet nodig, maar het is verstandig hiervoor en ook voor wat betreft de hoogte van de vergoeding eerst contact op te nemen met uw ziektekostenverzekering.

Chinese kruiden worden bijna nooit vergoed.

 

Voor een indicatie van de hoogte van de acupunctuurvergoeding per zorgverzekeraar kunt u kijken op de volgende website: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acupunctuur

Let op dat deze gegevens niet voor elke situatie van toepassing kunnen zijn. Verifieer daarom altijd bij de verzekeraar over de hoogte van de vergoeding.